Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Containerlift: ondergrondse opbergsysteem voor afvalbakken

Afval dient al lange tijd gescheiden te worden, echter het aanblik van de verschillende en bonte afvalbakken geven geen fraai aanblik. Daarnaast veroorzaakt het aantrekken van ongedierte, de stank, brandstichting en vandalisme nog eens onaangename bijverschijnselen. Ook nemen de afvalcontainers en de kliko bakken nogal wat kostbare plaats in bijvoorbeeld de garage, de tuin, het trottoir of bedrijfsterrein.

Een simpele oplossing biedt de containerlift. Het systeem wordt geleverd om 2, 3 of 4 klikobakken (240 liter) of 1 grote afvalcontainer (1100 liter) ondergronds op te bergen. Door middel van een eenvoudig te bedienen afstandsbediening, sleutelhanger of wandschakelaar worden de afvalbakken met een druk op de knop in de grond opgeslagen. Het opheffen of opbergen van het opbergsysteem duurt slechts 8 seconden.

Het systeem is in ieder gewenste hoogte te stoppen, waardoor ook senioren en minder valide mensen met gemak het afval kunnen deponeren in de afvalcontainers.

De containerlift kan uiteraard ook gebruikt worden om fietsen, een scootmobiel of een brommer in te stallen. Het systeem wordt kompleet gemonteerd aangeleverd en na het aansluiten op het stroom is de containerlift gebruiksklaar.

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter