Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Façaderoosters

Façaderoosters worden gemaakt doordat er een ronde vulstaaf in de rechthoekige draagstaaf wordt geperst. Bij Triwa kunt u terecht voor de levering van deze façaderoosters en doordat wij u voorzien van maatwerk, kunt u profiteren van de vele mogelijkheden op het gebied van façaderoosters. Daarbij kunt u denken aan roosters in verschillende diktes en maaswijdtes met uitsparingen naar uw voorkeur.

Materialen façaderoosters

De vulstaaf van de façaderoosters kent een diameter van vijf millimeter. U kunt daarnaast kiezen voor twee soorten materialen: staal en roestvrijstaal. De stalen variant wordt volbad verzinkt en/of gepoedercoat in uw gewenste RAL-kleur. De roestvrijstalen variant kan gebeitst en gepassiveerd worden.
De mogelijkheden op een rij:

  • Staal (volbad verzinkt en/of gepoedercoat in uw gewenste RAL-kleur)
  • Roestvrij staal (gebeitst en gepassiveerd)
  • Voor de meest geschikte vorm voor uw situatie kunt u via de website of telefonisch contact met ons opnemen, wij adviseren u graag!

Vrijblijvende offerte façaderoosters

Bij Triwa kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij gaan dan kijken naar uw situatie en stellen een advies voor u samen. Daarbij kunnen we ook rekening houden met uw wensen als het gaat om het aanlassen van materialen of diverse antislipuitvoeringen. Voor een advies op maat over façaderoosters moet u bij Triwa uit Heerenveen zijn!
 

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter