Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Flexibele opvang

offerte aanvraagWanneer het aankomt op volumes op te vangen in bijvoorbeeld laadstations, maar toch flexibel te zijn en te blijven, dan is dit de oplossing. Een eenmalige investering in materiaal en per gebruik enkele minuten set up en u bent klaar. Wanneer ze opgesteld zijn kan er zonder problemen in- en uitgereden worden. De schuimblokken op de uiteinden en de hoeken zijn zo vervaardigd dat deze vanzelf opveren wanneer er overheen gereden is. Dit type is ideaal wanneer er veel gebruik van wordt gemaakt. Indien er slechts 1 of 2 keer per dag gebruik van de berm wordt gemaakt kan er worden volstaan met het type met de stijve stijlen. De opvangelementen zijn beschikbaar in diverse afmetingen voor verschillende toepassingen zoals zwaar verkeer of slechts vaten. De berms zijn eenvoudig op te bouwen en te verplaatsen en compact wanneer ze niet in gebruik zijn.

De volgende producten zijn de meest flexibele oplossing voor alle problemen in verband met tijdelijke opslag van vaten, lekkende machines, accu's etc. De met schuim gevulde zijwanden veren terug wanneer er bijvoorbeeld met een steekkar overheen gereden is. Indien de matten niet in gebruik zijn, kunnen deze eenvoudig opgevouwen en weggelegt worden. Er zijn 6 verschillende modellen van 1 tot 8 vats matten, eventueel voorzien van roosters.

Voor kleine lekkages van bijvoorbeeld heftruck of auto kan de opvangdeken of opvangmat "dripillow" gebruikt worden. Door de zeer beperkte dikte en de sterkte van de mat kan er goed overheen gereden worden. De mat kan eenvoudig opgevouwen en verplaatst worden. Het textiel op de bovenkant zorgt voor het absorberen van de vloeistof.

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter