Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Gevelroosters

Voor een optimale ventilatie zijn gevelroosters uitermate geschikt. Bij Triwa kunt u terecht voor een grote verscheidenheid aan gevelroosters. Variaties zijn bij ons mogelijk in materiaal, behandeling van het materiaal, diktes, de toevoeging van een flensrand of dorpel en nog veel meer. Bij Triwa voorzien we u van deskundig maatwerk als het gaat om gevelroosters!

Materiaal gevelroosters

Gevelroosters kunnen gemaakt worden van drie materialen: staal, aluminium en roestvrij staal. Deze materialen worden allen voorzien van een nabehandeling, zo wordt staal volbad verzinkt en eventueel gepoedercoat in de door u gewenste RAL-kleur en wordt aluminium geanodiseerd. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij:

  • Staal (volbad verzinkt en/of gepoedercoat in uw gewenste RAL-kleur)
  • Aluminium (anodiseren)
  • Roestvrij staal (gebeitst en gepassiveerd)

Voor een advies over het meest geschikte materiaal en de meest geschikte behandeling voor uw situatie kunt u contact met ons opnemen via de website of telefonisch.

Gevelroosters op maat

Bij Triwa leveren we maatwerk en kunnen we uw gevelroosters helemaal afstemmen op uw gebruik. De roosters kunnen voorzien worden van flensrand, dorpel, achtergemonteerd muggengaas of ander aangelast materiaal. Daarnaast is er variatie mogelijk in diktes, maaswijdtes en uitsparingen. Kortom: voor het meest passende gevelrooster gaat u naar Triwa! Bent u geïnteresseerd in onze roosters en wilt u meer informatie? U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij voorzien u dan van een deskundig en passend advies over onze gevelroosters.

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter