Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Kartonnageroosters

Kartonnageroosters, roosters met een gelijk staafhoogte in beide richtingen. 

Bij Triwa hebben we kartonnageroosters in drie verschillende materialen: staal, aluminium en roestvrij staal. Deze materialen gaan gepaard met verschillende nabehandelingen. Zo kan staal volbad verzinkt worden en eventueel worden voorzien van een poedercoat in uw gewenste RAL-kleur. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij:

  • Staal (volbad verzinkt en/of gepoedercoat in gewenste RAL-kleur)
  • Roestvrij staal (gebeitst en gepassiveerd)
  • Aluminium (geanodiseerd)

Voor een passend advies over het meest geschikte materiaal en de meest geschikte behandeling voor uw situatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Kartonnageroosters op maat

Bij Triwa krijgt u de mogelijkheid om kartonnageroosters compleet af te stemmen op uw situatie en gebruik. Daarbij kunt u denken aan verschillende diktes en maaswijdtes en antislipuitvoeringen. Daarnaast kunnen de kartonnageroosters voorzien worden van aangelast materiaal en eventueel benodigde uitsparingen.

Vrijblijvende offerte roosters

Bent u geïnteresseerd in onze kartonnageroosters of onze overige roosters? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de website. Op de website kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen waarmee u een passend overzicht krijgt van de mogelijkheden en de kosten. Wij voorzien u graag van een deskundig advies over onze kartonnageroosters!

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter