Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Kunststof roosters en traptreden

offerte aanvraagDe kunststof looproosters en traptreden zijn vervaardigd van een combinatie van glasvezel en hars. De kunststof roosters zijn leverbaar in 4 soorten hars, namelijk: orthoftaal, isotaal, vinylester en phenol. De roosters hebben een hode chemische resistentie en hebben een zeer lange levensduur. De juiste hars is afhankelijk van de omgeving waar de roosters gebruikt worden.

We leveren zowel op maat als standaard roosterpanelen. De roosters en de standaard panelen worden geleverd in de kleur grijs of groen. Klik hier voor een overzicht van de paneel-afmetingen.

Kunststof roosters in andere kleuren en hoogtes

Bij grotere hoeveelheden zijn de kunststof roosters ook in andere kleuren te leveren. De roosters hebben diverse hoogtes, afhankelijk van de belasting en de toepassing. Voor de antislip kunnen de roosters voorzien van een korrellaag (quartzgrid) of in situaties waar de roosters in mindere mate belopen worden, kan er gekozen worden voor de concaaf uitvoering. Ook kunnen de roosters aan 1 of beide zijde(n) voorzien worden van een dicht oppervlak. Deze laatste zijn ook voorzien van een antisliplaag.

Om de resistentie te behouden is het nodig de zaagsnedes van de roosters af te lakken na het zagen. Hiervoor kunnen we een kompleet lakpakket meeleveren.

Meer weten over kunststof roosters of wilt u een prijsopgave? Neemt u dan contact op.

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter