Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Looproosters

Met ons brede assortiment looproosters bieden we u de mogelijkheid om voor elke situatie een looprooster te ontwikkelen. Wij hebben bij Triwa een standaardassortiment met looproosters van verzinkt staal in standaardmaten, maar daarnaast zorgen wij ook voor het nodige maatwerk. Zo kunnen we variëren in materiaal en de behandeling daarvan en kunnen we verschillende aanpassingen doen om uw looproosters passend te maken.

Materiaal en behandeling looproosters

Looproosters zijn te ontwikkelen uit drie verschillende materialen: staal, roestvrij staal en aluminium. Deze materialen kennen allen een eigen behandeling, zo wordt staal volbad verzinkt en/of gepoedercoat in de door u gewenste RAL-kleur en wordt aluminium geanodiseerd. Wij zetten de mogelijkheden hieronder voor u op een rij:

  • Staal (volbad verzinkt en/of gepoedercoat in uw gewenste RAL-kleur)
  • Roestvrij staal (gebeitst en gepassiveerd)
  • Aluminium (anodiseren)

Voor een advies over het meest geschikte materiaal en de meest geschikte behandeling voor uw situatie kunt u via onze website of telefonisch contact met ons opnemen.

Aanpassingen looproosters

Om uw looprooster helemaal af te stemmen op uw gebruik en situatie kunnen wij vele aanpassingen doen. Daarbij kunt u denken aan antislipuitvoeringen, uitsparingen en het aanlassen van ander materiaal. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende diktes en maaswijdtes. Heeft u interesse in onze roosters en service? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via onze website! Wij voorzien u graag van een passend advies over looproosters.
 

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter