Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Mazenroosters

Bent u op zoek naar een leverancier met een groot aanbod mazenroosters? Dan is Triwa uit Heerenveen uw ideale partner. Voor zowel een breed assortiment verzinkte stalen mazenroosters in standaardmaten, als maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de mazenroosters afstemmen op uw specifieke situatie door middel van verschillende aanpassingen.

Grondstoffen en behandelingen mazenroosters

Mazenroosters worden samengesteld uit verschillende grondstoffen. Het is mogelijk om een stalen, aluminium of een roestvrijstalen maasrooster te laten maken. De verschillende grondstoffen vereisen tevens een specifieke behandeling. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij:

  • Staal (volbad verzinkt en/of gepoedercoat in uw gewenste RAL-kleur)
  • Aluminium (anodiseren)
  • Roestvrij staal (gebeitst en gepassiveerd)
  • Voor een advies over de meest geschikte grondstof en nabehandeling voor uw situatie kunt u altijd contact met ons opnemen via de website of telefonisch!

Mazenroosters op maat

Voor welke grondstof u ook kiest, er zijn altijd verschillende aanpassingen te doen aan uw roosters om het helemaal geschikt te maken voor uw situatie. Daarbij kunt u denken aan uitsparingen, verschillende diktes en maaswijdtes en antislipuitvoeringen. Heeft u interesse in onze roosters? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan via onze website. Wij voorzien u graag van een passend advies over mazenroosters!

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter