Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Mobiele producten

offerte aanvraagVaak dienen vloeistoffen niet alleen goed opgeslagen te worden, ook het transporteren van de gevaarlijke producten van de opslag naar de gebruikersplek dient zorgvuldig te gebeuren. Hiervoor is een uniek programma transportmiddelen ontwikkeld dat er niet alleen voor zorgt voor een milieuveilig transport, maar ook vooral zeer ergonomisch en gebruiksvriendelijk is.De hierboven en onder afgebeelde vat transporter kan zowel met massieve kunststof wielen als met luchtbanden geleverd worden. Tevens kan meegeleverd worden een spanband, dekzeil en een multifunctionele "druippan".

De Poly spillcart ideaal voor verrijden van vaten of accu's

Hieronder ziet u de poly spillcart. Deze verrijbare bak is geschikt om meerdere vaten of bijvoorbeeld accu's te vervoeren. De bak is voorzien van kunststof massievebanden of luchtbanden. Verder is de kar voorzien van een zwenkwielen (afhankelijk van uitvoering), hendel t.b.v. eenvoudige verplaatsing, opvangbak, roosters, gereedschaphouder en een plug in onderzijde om de gelekte vloeistof makkelijk weg te laten lopen.

De Spilscooter: een unieke en handige oplossing

Om op een simpele manier een 200 liter vat te vervoeren is er nog de spill scooter. Deze unieke, zeer handige oplossing vangt kleinere lekken zonder problemen op. Door de 4 zwenkwielen en de trekstang is het plateau zeer gebruiksvriendelijk. Het plateau is voorzien van een stoppenhouder. Ook geschikt om enkele vaten te verrijden zijn de poly collector 110 en 66. Deze kunnen geleverd worden met een stalen 200 liter vat of met een kunststof vat. De 110 is buiten te gebruiken en de 66 is voor binnentoepassingen. Beide zijn voorzien van een binnen- en buitenvat, universele trechter en rolbaar onderstel.

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter