Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Roosters

offerte aanvraagTriwa Heerenveen levert naast trappen, traptreden, hekwerkonderdelen ook een compleet assortiment aan roosters. Onze uitgebreide collectie bestaat onder andere uit:

Voor iedere situatie biedt Triwa Heerenveen een passende oplossing. De uiteenlopende types roosters zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en indien gewenst met een passende coating.

Roosters en standaard uitvoeringen persroosters

De standaard uitvoeringen van de persroosters zijn in staal, RVS en aluminium verkrijgbaar. Deze roosters zijn in elk gewenste maat en uitvoering verkrijgbaar en in een diversiteit aan dikte, maaswijdte en materiaal. De roosters zijn op veel mogelijke manieren toepasbaar en zijn onder andere geschikt voor offshore, utiliteit- en woningbouw, scheepsbouw, weg- en waterbouw, (chemische) industrie, hoveniers en straatmeubilair.

Divers assortiment roosters

De mogelijkheden en de types roosters van Triwa Heerenveen zijn zeer divers. Bekijk het aanbod op de website of neem contact met ons op voor meer informatie.
 

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter