Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Roostertoepassingen in de tuin

Roosters is een erg mooi product om in de tuin toe te passen. De toepassingen zijn hierin onbeperkt. Als gootrooster of vijverafdekking is een rooster, naast dat het zeer functioneel is, een ware toevoeging tot uw tuin.

Decoratief komt een rooster zeer tot zijn recht in uw tuin. Denk daarbij aan een erfafscheiding, hekwerk, looppad, boomrooster of terras.

De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Er is een grote diversiteit aan types, modellen, materiaal, afmetingen, diktes, rasteropeningen en kleuren. Door de roosters geheel naar uw wens te realiseren, kunt u een  rooster creeren dat geheel opgaat in uw tuin of krijgt u juist een fantastische eyecatcher in uw eigen tuin.

Ook kunt u bij ons terecht voor een assortiment aan standaard roosters. Deze worden op voorraad gehouden en zijn meteen leverbaar.

Wilt u meer weten over ons assortiment en prijzen? Neemt u dan gerust contact op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter