Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

RVS hekwerk

Voor hoogwaardige RVS hekwerk onderdelen bent u van harte welkom bij Triwa Heerenveen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van producten op het vlak van staalwerken en roostertoepassingen voor zowel architectonische als industriële toepassingen. Binnen ons zeer gevarieerde assortiment kunt u ook RVS hekwerk onderdelen vinden. Uiteraard staan wij garant voor de hoogwaardige kwaliteit en de optimale duurzaamheid van alle RVS hekwerk onderdelen binnen ons aanbod.

De meest uiteenlopende RVS hekwerk onderdelen

Wij bieden u een brede collectie RVS hekwerk onderdelen, waaronder leuningdragers, dwars staafhouders, buis- en staafmateriaal, gasklemmen en buisverbinders. De RVS hekwerk onderdelen zijn zeer geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en verliezen niet aan kwaliteit. Hierdoor zijn de mogelijkheden met onze RVS hekwerk onderdelen vrijwel onbeperkt. Bepaalde onderdelen zijn ook in andere materialen te verkrijgen. Zo zijn de gasklemmen ook verkrijgbaar in een Zamack uitvoering.

Interesse in onze RVS hekwerk onderdelen?

U kunt online kennis maken met onze mogelijkheden op het gebied van RVS hekwerk onderdelen, maar wij zijn er uiteraard ook om u van meer informatie en advies te voorzien wanneer u dit wenst. Kunnen wij u meer vertellen over onze RVS hekwerk onderdelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0513-648101 of door een mail te sturen naar info@triwa.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. U kunt hier aangeven waar u meer informatie over wilt ontvangen. Wij zorgen ervoor dat er op korte termijn contact met u wordt opgenomen.

 

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter