Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Schoepenroosters

Schoepenroosters zorgen voor een goede ventilatie, bij Triwa leveren we een grote verscheidenheid aan deze roosters. Zo kunt u kiezen voor verschillende materialen, verschillende standen en roosters voorzien van allerlei toebehoren als een flensrand, dorpel of achtergemonteerd muggengaas. Wij zetten de mogelijkheden overzichtelijk voor u op een rij.

Materiaal en behandeling schoepenroosters

Bij Triwa leveren we schoepenroosters in drie materialen: staal, aluminium en roestvrij staal. Die materialen gaan gepaard met verschillende behandelingen. Zo worden stalen roosters volbad verzinkt en/of gepoedercoat in de door u gewenste RAL-kleur, wordt aluminium geanodiseerd en roestvrij staal gebeitst en gepassiveerd.
Alle materialen en behandelingen op een rij:

  • Staal (volbad verzinkt of gepoedercoat in uw gewenste RAL-kleur)
  • Aluminium (geanodiseerd)
  • Roestvrij staal (gebeitst en gepassiveerd)

Voor een deskundig advies over het meest geschikte materiaal en nabehandeling voor uw situatie kunt u via de website of telefonisch contact met ons opnemen.

Mogelijkheden schoepenroosters

Bij Triwa kunt u schoepenroosters bestellen die voorzien zijn van een flensrand, dorpel, afgemonteerd muggengaas of ander aangelast materiaal. Daarnaast zijn de roosters leverbaar in verschillende standen, diktes en maaswijdtes en voorzien van door u gewenste uitsparingen.
U kunt bij ons tevens terecht voor de montage van de schoepenroosters.

Heeft u interesse? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte bij ons. Wij voorzien u graag van een passend en deskundig advies over schoepenroosters!

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter