Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Traforoosters

Traforoosters van Triwa kunt u bestellen in drie materialen, te weten: staal, roestvrij staal en aluminium. Deze materialen worden allen op verschillende wijze behandelt. Zo wordt staal volbad verzinkt en/of gepoedercoat in de door u gewenste RAL-kleur. Wij zetten de verschillende materialen en behandelingen voor u op een rij:

  • Staal (volbad verzinkt en/of gepoedercoat in uw gewenste RAL-kleur)
  • Aluminium (anodiseren)
  • Roestvrij staal (gebeitst en gepassiveerd)

Wij adviseren u graag over het meest geschikte materiaal en de meest geschikte behandeling voor uw situatie, voor zo’n persoonlijk advies kunt u het beste telefonisch of via de website contact met ons opnemen.

Aanpassingen traforoosters

Onze roosters en staalwerken zijn geschikt voor vrijwel alle industriële en architectonische toepassingen. Zo kunnen onze traforoosters op maat worden gemaakt in verschillende diktes en maaswijdtes voorzien van aanpassingen als uitsparingen een aangelast materiaal. Het ontwikkelen van traforoosters is maatwerk en juist daarvoor bent u bij Triwa aan het juiste adres!

Advies traforoosters

Voor een passend advies over traforoosters kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen via de website of telefonisch. Maar u kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij voorzien u dan van een deskundig en passend advies over onze traforoosters en zetten de mogelijkheden daarmee voor u op een rij.

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter