Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Traptreden

offerte aanvraagEen grote diversiteit aan mogelijkheden

Triwa levert een breed assortiment aan traptreden in staal, RVS, aluminium en kunststof. De treden leveren wij uit voorraad, maar vooral op het gebied van maatwerk zijn wij sterk. Buiten de diversiteit aan materialen, kunnen de traptreden uitgevoerd worden in verschillende uitvoeringen, zoals roostertreden met verschillende maaswijdtes of plaattreden met verschillende gaten en profilering. We kunnen de treden in de gewenste hoogte, dikte en vorm fabriceren.


Spiltraptreden

De spiltraptreden of wenteltreden worden op maat gemaakt en zodoende altijd afgestemd op de gewenste situatie. De spiltraptreden kunnen voorzien worden van spijlgaten, zinkuitloopgaten en verschillende zettingen (verjongd, evenwijdig, enkel of dubbel). Voor de spiltraptreden is er een ruime keuze aan uitvoeringen mogelijk. Zo kunnen we ze voorzien van een grip profiel, rubber dop profiel of een roosterprofiel. Er zijn ook vele andere profileringen en gatenpatroon mogelijk.

Rechte treden

We hebben een standaard programma aan rechte traptreden is ons assortiment. Het gaat hierbij om zowel perfotreden als roostertreden. Daarnaast is er een ruime keuze aan profilering, gatenpatroon, materialen, hoogtes, dikte, vormen etc. De traptreden kunnen ook worden samengesteld als bordes.

Zoals vermeld hebben wij een ruimer aanbod. Staat uw gewenste uitvoering hierboven niet vermeld of bent u niet zeker van de opties? Neem dan gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.


 

 

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter