Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Vloerrooster

Voor duurzame vloerroosters bent u aan het juiste adres bij Triwa. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment roosters in de meest uiteenlopende soorten en afmetingen. Zo bieden wij u niet alleen vloerroosters van hoge kwaliteit, maar onder meer ook zwembadroosters, hondenroosters, tuinroosters, looproosters en wildroosters. Wat voor rooster u ook zoekt, u kunt het vrijwel altijd vinden in onze brede collectie roosters. Uiteraard kunt u online gemakkelijk kennis maken met de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Kwalitatief hoogwaardige vloerroosters

Onze vloerroosters bezitten een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Wanneer u kiest voor een vloerrooster uit ons assortiment, dan bent u ervan verzekerd dat deze jarenlang mee gaat. Uiteraard heeft u voldoende keuze uit de soorten en modellen vloerroosters. Daarnaast bieden wij vloerroosters uit diverse materialen, zoals RVS, staal en aluminium. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat u bij ons eigenlijk altijd kunt slagen als het gaat om vloerroosters die aan al uw wensen en eisen voldoen. Wij hanteren aantrekkelijke prijzen voor onze vloerroosters, zodat u kunt profiteren van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact op

Heeft u interesse in vloerroosters? Kijkt u gerust even verder op onze website om een indruk te krijgen van de vloerroosters die wij u kunnen bieden. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel dan naar 0513-648101 of mail naar info@triwa.nl. Wij helpen u graag verder, door u goed te informeren en te adviseren bij het maken van uw keuze. Wij zetten ons voortdurend optimaal in om u het beste te bieden, en dit merkt u.

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter