Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Zorg voor veiligheid in het zwembad met een zwembadrooster

Een zwembadrooster vergroot de veiligheid van het gebruik van een zwembad. Door het rooster wordt de bodem van het zwembad minder glad en kunnen ook mensen die minder mobiel zijn veilig van een zwembad gebruik maken. Dit geldt bij voorbeeld voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Maar ook voor ouderen die vanwege hun leeftijd minder mobiel zijn geworden kan een rooster in het zwembad ervoor zorgen dat zij toch nog kunnen genieten.

Een zwembadrooster is eenvoudig in gebruik

Een zwembadrooster kunt u eenvoudig op de bodem van het zwembad leggen. Dit kan ook in kleine zwembaden gebruikt worden, zoals de opblaasbare exemplaren die tegenwoordig in steeds meer achtertuinen en zelfs ook op balkons verschijnen om verkoeling te bieden tijdens de warme zomerdagen. Om ook huisgenoten die wat minder mobiel zijn te kunnen laten genieten van het verkoelende water kunt u gebruik maken van een handig en veilig zwembadrooster.

Een zwembadrooster bestelt u nu eenvoudig bij Triwa

Wilt u ook veilig gebruik maken van uw zwembad? Of wilt u dat uw gehandicapte kind of uw bejaarde moeder ook kan genieten van het heerlijke water? Dan bestelt u nu eenvoudig een zwembadrooster bij Triwa. U heeft uw bestelling binnen enkele dagen al in huis. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via ons e-mailadres info@triwa.nl. Bellen kan ook, Triwa is bereikbaar op telefoonnummer 0513 – 64 81 01. Wij proberen uiteraard uw vragen zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden.

Informatie aanvragen

In de media

triwa afvalcontainers lift

Ons werkgebied

werkgebied triwa

Onderhoud en service

onderhoud en service

Wist u dat?

Convectorroosters zijn in ruim 70 verschillende houtsoorten leverbaar. Daarnaast in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal.
Lees Meer >>
 

Naast roosters vindt u een hoop meer bij Triwa. Kijk bij overige producten naar ons complete aanbod.
Lees Meer >>

Contact

Triwa Heerenveen | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
  • Facebook
  • Twitter