Gootrooster kopen Gelderland

Gootrooster kopen in Gelderland

Wilt u een gootrooster kopen in Gelderland? Triwa helpt u graag verder! Wij bieden verschillende soorten roosters op maat aan. Dit betekent dat u zelf kiest wat de afstand is tussen de openingen in een gootrooster, dat u uit verschillende materialen kunt kiezen, enzovoorts. Zoals de naam van dit product al doet vermoeden wordt een gootrooster in Gelderland voornamelijk gebruikt om een goot af te dekken. De kans dat iemand struikelt over zo’n goot is hierdoor minimaal. Daarnaast biedt een gootrooster het voordeel dat het water nog goed kan worden afgevoerd. Kiest u voor een gootrooster met grote openingen, of mag het rooster wat meer gesloten zijn?

Op maat gemaakt gootrooster kopen in Gelderland

Zoals reeds genoemd werd, biedt Triwa de mogelijkheid aan om een op maat gemaakt gootrooster in Gelderland te kopen. Een op maat gemaakt gootrooster kopen betekent dat u keuze heeft uit de materialen staal (verzinkt) en roestvrijstaal. Het is afhankelijk van de plek waar u het gootrooster wenst te gebruiken, welk materiaal het meest geschikt is. Naast de verschillen in materiaal, kiest u bij ons uit een opening van 9, 14, 20, 31, 42, 64 of 97 millimeter. Het is mogelijk om verschillende formaten openingen met elkaar te combineren.

Direct gootrooster kopen in Gelderland

Heeft u op korte termijn een gootrooster nodig? Een gootrooster kopen in Gelderland is heel eenvoudig. U kunt uw bestelling telefonisch of per mail aan ons doorgeven. Neem vooraf contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die u heeft en de kosten daarvan. Op onze website vindt u voorbeelden van de verschillende soorten roosters die we in de afgelopen jaren geproduceerd hebben.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl