Lamellenroosters


Lamellenroosters

Lamellenroosters worden gebruikt voor veel verschillende toepassingen. Ze kunnen in deuren en ramen worden gemonteerd zodat er wel frisse lucht binnenkomt maar geen ongedierte. De lamellenroosters worden gemaakt van diverse materialen, van zowel staal als roestvrij staal en aluminium. Over welk materiaal voor uw situatie de beste keus is kunnen wij u uiteraard vrijblijvend adviseren. De roosters kunnen volledig naar uw wens worden aangepast. De lamellen kunnen in verschillende standen worden gemonteerd en wij kunnen een flensrand of een dorpel aanbrengen.

Lamellenroosters worden op maat gemaakt

Wanneer u bij Triwa uw lamellenroosters bestelt worden deze volledig op maat gemaakt. Wij gaan altijd in overleg met onze klanten zodat volledig duidelijk is wat de wensen zijn en wat de toepassing is van de bestelde lamellenroosters. Zo kunnen wij u goed adviseren en krijgt u roosters die helemaal zijn toegespitst op uw situatie ter plaatse. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het maken en plaatse n van diverse soorten roosters en wij kunnen dan ook bogen op veel kennis en ervaring.

Vraag vrijblijvend informatie over onze lamellenroosters

Heeft u vragen over onze lamellenroosters, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Heerenveen bereikbaar op telefoonnummer 0513 – 64 81 01, maar wij hebben ook een vestiging in Zaandam, telefoon  075-202 1573 en Arnhem, telefoon 026 – 379 0393. Maar u kunt ook het contactformulier op onze website invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl