Persrooster prijzen


Triwa persrooster prijzen

Triwa is sinds 1999 gespecialiseerd in het aanbieden van standaard persroosters en roosters op maat. Deze roosters hebben vele toepassingsmogelijkheden. Wij leveren roosters aan onder meer scheepsbouw, hoveniers, chemische industrie, offshore, et cetera. Concrete voorbeelden zijn vloerroosters, plafondroosters, steigers, hekwerk, bruggen en looppadden. Wij leveren persroosters in zowel Nederland als België. Voor onderhoud en service van uw persroosters bent u bij ons eveneens goed.

Onze persrooster prijzen

Aangezien het veelal om maatwerk gaat, kunt u voor persrooster prijzen het beste contact met ons opnemen. De persroosters die wij aanbieden zijn in elk geval van uitstekende kwaliteit, en ondanks de eenvoud zijn ze ontwikkeld met een doordacht design. De persroosters kunnen worden geleverd met een compleet constructiewerk. Naast persroosters kunt u bij ons ook terecht voor onder meer schoepenroosters, kartonnageroosters, facaderoosters, zwaarlastroosters en traforoosters. Andere producten die wij aanbieden zijn RVS hekwerk en trappen.

Offerte en contact

Bij Triwa is het mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dat kan door het offerte formulier op onze website in te vullen. Vervolgens nemen wij contact met u op en nemen wij uw wensen door. Hierna sturen wij u een offerte op maat. Heeft u vragen over de door ons aangeboden persroosters? Onze specialisten helpen u graag verder. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met 026 – 379 03 93 (Arnhem), 0513 – 64 81 01 (Heerenveen) en 075 – 202 15 73 (Zaandam) of een e-mail sturen naar info@triwa.nl. Ook als het om persrooster prijzen gaat kunt u ons contacteren.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl