Stalen trappen Friesland

Industriële look met stalen trappen in Friesland

Geef het interieur van uw woning of bedrijfspand een industriële look, door voor stalen trappen in Friesland te kiezen. Plaats de trap bijvoorbeeld in de hal of in uw woonkamer, om deze als eyecatcher te gebruiken! Naast de mogelijkheid om stalen trappen in Friesland binnen uw woning te gebruiken, kunt u deze ook op andere manieren inzetten. Gebruik de stalen trappen bijvoorbeeld ook voor het opzetten van een vluchtroute uit uw pand. U kunt de trap tegen de buitenzijde van uw pand laten plaatsen, waarbij het uiteinde wordt aangesloten op de nooddeur.

Stalen trappen in Friesland op maat maken

Triwa Heerenveen biedt u een breed scala aan stalen trappen in Friesland. Wij kunnen de trappen in diverse soorten, vormen en maten aanleveren. Zo bieden we u altijd een trap, die aansluit op het doel waarvoor u deze wenst te gebruiken. Kiest u voor een stalen trap als eyecatcher in uw interieur, of heeft u de trap nodig voor een vluchtroute? Ook voor diverse industriële toepassingen kan het gebruik van stalen trappen in Friesland interessant zijn. De trappen worden aangeleverd als een rechte steektrap, een spiltrap en bijvoorbeeld een kwartslagtrap.

Advies over stalen trappen in Friesland

Overweegt u gebruik te maken van stalen trappen in Friesland, maar vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op! We adviseren u graag over de mogelijkheden die u heeft. Samen zoeken we naar een trap die aansluit op uw wensen en de toepassing waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Naast stalen trappen in Friesland bieden we ook traptreden en zwembadtrappen aan. Op welke manier kunnen we u helpen?

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl