Aluminiumroosters


Aluminiumroosters

Aluminium is een metaalsoort voor vele doeleinden. Het is prima te gebruiken voor een rooster. Wil je een aluminiumrooster, dan kun je die het best kopen bij Triwa in Heerenveen. De volgende roosters worden door ons in aluminium geleverd: persroosters, kartonnageroosters, lamellen-, en schoepenrooster en niet te vergeten roostertreden en perfotreden.

Maatwerk aluminiumroosters

Je kunt zelf beslissen hoe je je rooster wilt. Bij Triwa kun je het rooster helemaal toespitsen op de voor jou geldende situatie. De maat, dikte, maaswijdte, uitsnijding en uitsparing: het moet kloppend zijn. Roosters worden natuurlijk voor vele bestemmingen gebruikt en daar hoort een uniek, op maat gemaakt rooster bij. Ben je niet zeker van je zaak, dan behoort advies tot de mogelijkheden. Wil je een mix van materialen, maak dan gebruik van de optie om er nog een ander materiaal aan vast te lassen.

Om er zeker van te zijn dat je rooster niet onderhevig is aan snelle slijtage, kun je je aluminiumrooster later adoniseren. Door de jarenlange ervaring en professionele werkwijze van Triwa hoef je niet bang te zijn dat er niet aan je wensen voldaan kan worden. Wil je bijvoorbeeld een convectorrooster niet naturel maar in een andere kleur, dan kan dat gecoat worden in de kleur die je wenst. Je zult merken dat er veel mogelijk is.

Contact

Ons assortiment is meer dan uitgebreid en er bestaat altijd een mogelijkheid tot het aanvragen van een offerte. Het is vrijblijvend en je kunt dan rustig uitzoeken wat bij je past. Je kunt ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Dat kan door te bellen naar 0513 648101 of te mailen naar info@triwa.nl.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl