Persroosters

Voor een breed aanbod persroosters moet u bij Triwa uit Heerenveen zijn. Wij hebben een breed standaardassortiment van verzinkte stalen persroosters in standaardmaten, maar daarnaast leveren wij natuurlijk ook maatwerk. Daarbij kunnen wij rekening houden met al uw wensen en de persroosters helemaal afstemmen op uw specifieke situatie. Voor iedere situatie heeft Triwa een oplossing!

Verschillende behandelingen persroosters

Persroosters kunnen samengesteld worden uit verschillende materialen en behandelingen. Zo kunt u uw stalen persroosters bij Triwa volbad laten verzinken en/of laten poedercoaten in uw gewenste RAL-kleur. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor het anodiseren van een aluminium persrooster. De laatste variant is een roestvrijstalen rooster dat gebeitst en gepassiveerd wordt.

De verschillende mogelijkheden op een rij:

  • Staal (volbad verzinkt en/of gepoedercoat in uw gewenste RAL-kleur)
  • Aluminium (anodiseren)
  • Roestvrij staal (gebeitst en gepassiveerd)

Deze verschillende behandelingen en materialen van persroosters zijn geschikt voor verschillende situaties, voor een persoonlijk advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

hondenroosters-recreatieplas-toolenburg-hoofddorp1

Persroosters op maat

Naast de verschillende behandelingen en materialen kunnen we bij Triwa ook alle persroosters leveren in verschillende diktes en maaswijdtes met uitsparingen en uitsnijdingen. Daarnaast kunnen er ook materialen worden aangelast en zijn de roosters verkrijgbaar in antislipuitvoeringen. Heeft u interesse in onze werkwijze ten aanzien van persroosters of wilt u meer informatie? Neem dan via de website of telefonisch contact met ons op. Wij voorzien u graag van een persoonlijk en vrijblijvend advies over onze persroosters en de mogelijkheden!

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl