Boomroosters

Bomen maken uw straat een stuk levendiger en gezelliger. Triwa biedt een breed assortiment aan beschermende boomroosters van topkwaliteit aan zowel particulieren als bedrijven en gemeenten.

Boomroosters bieden de juiste bescherming

Het gebruik van een boomrooster heeft vele voordelen. Zo beschermt een boomrooster de wortels en stam van de boom. Uiteraard laten onze boomroosters voldoende water en zuurstof door om de boom optimaal te kunnen laten leven. Een boomrooster beschermt niet alleen bomen, maar bijvoorbeeld ook voetgangers en spelende kinderen. Een boomrooster zorgt ervoor dat de boom gelijk is aan het straatniveau zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Boomroosters op maat

Triwa biedt boomroosters in verschillende vormen en maten, maar levert ook maatwerk. Geen enkele boom en straat is tenslotte hetzelfde. Boomroosters worden gemaakt van staal, een sterk kwaliteitsmateriaal. Indien gewenst kan het stalen boomrooster worden gecoat met de door u gekozen RAL-kleur.

Wilt u meer informatie over boomroosters? U kunt contact opnemen met onze medewerkers. Zij kunnen, indien gewenst, direct een vrijblijvende offerte voor u opmaken .

Boomroosters