Convectorrooster

Het gebruik van een convectorrooster binnen woningen

Maakt u in uw woning gebruik van een convectorrooster? Een convectorrooster wordt vaak aan de bovenzijde van een radiator geplaatst. Ook bij een in de vloer ingebouwde radiator kan dit type rooster uitkomst bieden. Het voorkomt dat er een gat in uw vloer ontstaat, zonder dat het rooster de warmte tegenhoudt. Triwa is uw specialist op het gebied van convectorroosters. We bieden u roosters in verschillende soorten en modellen aan. Zo vindt u altijd een convectorrooster die aansluit op de rest van uw interieur. Kiest u voor een moderne, of juist klassieke variant?

convectorroosters radiator Amsterdam
convectorroosters zwart

Verschillende modellen van het convectorrooster

Triwa biedt u het convectorrooster aan in twee verschillende soorten, te weten: rolroosters en starre roosters. Hierbij worden de roosters gemaakt van hout of aluminium. Kiest u voor hout, dan heeft u de keuze uit liefst zeventig verschillende soorten. Gaat u voor een licht rolrooster, of past een donkere kleur beter bij de rest van uw interieur? Triwa biedt u de mogelijkheid om de rolroosters op maat voor u te maken. Dit betekent dat u zelf kunt bepalen hoe breed en hoog deze roosters moeten zijn. Ideaal, wanneer de radiator waarop u het convectorrooster wilt gaan gebruiken al geplaatst is.

Advies bij de aanschaf van een convectorrooster

Op onze website bieden we u een handig overzicht van de mogelijkheden die u heeft bij de aanschaf van een convectorrooster. Toch kan het lastig zijn om hierin zelf een keuze te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Past een rolrooster het beste bij uw situatie, of lijkt een star rooster de beste keuze te zijn?

Convectorput rooster van mooi RVS
    Je offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar de website