Convectorput rooster


Convectorput rooster

Voor een passende convectorput rooster gaat u naar Triwa Heerenveen. Triwa Heerenveen is de specialist roostertoepassingen en staalwerken voor industriële en architectonische toepassingen. Ons brede assortiment bestaat uit producten als roosters, traptreden, leuningdragers en bevestigingsmiddelen tot hekwerkonderdelen, glasklemmen, entreematten en kunststof opslag en overslag. Dus ook voor convectorput roosters bent u bij ons aan het juiste adres.

Triwa Heerenveen levert standaarduitvoeringen, maar maakt ook convector roosters op maat. Bij Triwa Heerenveen staan uw wensen staan centraal.

Convectorput rooster in twee varianten

De convectorput roosters van Triwa Heerenveen zijn verkrijgbaar in twee varianten, namelijk de zogenaamde rolroosters en starre roosters.

Oprolbare convectorput rooster
Rolroosters kunnen worden uitgevoerd in hout en aluminium. De standaard hoogte van een houten convectorput rooster is 26mm en standaard hoogte van een aluminium roosters is 20mm. De lengte is onbeperkt en ook de breedte kan op de gewenste maat worden gemaakt. Een oprolbare convectorput rooster is te combineren met diverse afstandsbusjes.

Een oprolbare convectorput rooster van aluminium kan worden geleverd in de naturel uitvoering, maar kan ook worden voorzien van brons look of gecoat worden in alle mogelijke kleuren.

Starre convectorput roosters
Starre convectorput roosters zijn verkrijgbaar in de materialen staal, aluminium en roestvrijstaal. Ze hebben een hoogte van 20mm., 25mm. of 30mm. De lengte en breedte kunnen op maat worden gemaakt. De standaard maaswijdte is 16 x 66mm., maar kan in overleg worden aangepast.

De starre convectorput roosters van staal kunnen worden verzinkt en/of worden gecoat in een gewenste kleur. De aluminium roosters worden geanodiseerd en de roosters van roestvrij staal worden gebeitst als nabehandeling.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl