Convectorrooster Almere

Voordelen van een convectorrooster in Almere

Heeft u ook een hekel aan de opvallende witte radiatoren in een woon- of bijvoorbeeld slaapkamer van uw woning? U kunt er in zo’n geval voor kiezen om de radiator in een gat in de vloer te plaatsen. Let wel, dit geldt vaak alleen voor een radiator op de begane grond. Het plafond zal niet dik genoeg zijn om hier een radiator in te plaatsen. Doordat de lucht opstijgt, zal dit uw ruimte ook vanuit de vloer verwarmen. Om te voorkomen dat mensen in zo’n gat vallen, kunt u een convectorrooster gebruiken. Voor de aankoop van een convectorrooster in Almere bent u bij Triwa aan het juiste adres.

Convectorrooster in Almere op maat maken

Een convectorrooster in Almere leveren wij volledig op maat. Zo garanderen we u, dat het rooster naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen. Heeft u bijvoorbeeld al een beeld van het materiaal waarvan u het convectorrooster in Almere wilt laten maken? U heeft bij ons de keuze uit staal, roestvrijstraal en aluminium. Houd er rekening mee dat aluminium niet bij iedere toepassing van een convectorrooster mogelijk is. Ook heeft u de keuze uit twee hoogtes; 25 en 30 millimeter. Indien gewenst kunnen we van deze standaard maten afwijken. Ook niet onbelangrijk: de kleur van het rooster. U kiest bij ons uit tal van verschillende kleuren.

Meer informatie over convectorrooster in Almere

Wilt u meer weten over de toepassing van een convectorrooster in Almere? Bent u benieuwd welke voordelen zo’n rooster u biedt? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We leggen de verschillende mogelijkheden graag aan u voor. Op basis hiervan helpen we u tot een weloverwogen keuze te komen.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl