Convectorrooster Amsterdam

Laten plaatsen van een convectorrooster in Amsterdam

Heeft u een van de radiatoren in uw woning in de vloer verwerkt? In dat geval wilt u voorkomen dat er mensen over het gat, waarin de radiator geplaatst is, kunnen struikelen. Het gebruik van een convectorrooster in Amsterdam voorkomt dit. Een convectorrooster bestaat uit meerdere spijlen, zodat de warmte goed omhoog kan komen. Het gat wordt niet afgesloten. Overigens is het gebruik van een convectorrooster in Amsterdam niet alleen interessant bij het gebruik van een radiator die in de vloer verwerkt zit. U kunt het convectorrooster ook op diverse andere plekken inzetten.

Convectorrooster in Amsterdam van Triwa

Triwa biedt u het convectorrooster in Amsterdam in diverse uitvoeringen aan. Zo vindt u bij ons altijd een convectorrooster, die aansluit op uw wensen. Kies bijvoorbeeld allereerst tussen een rolrooster en een van onze starre roosters. Bij de oprolbare convectorroosters heeft u de keuze uit meer dan 70 houtsoorten en aluminium. Wij kunnen deze convectorroosters op maat voor u maken. Zo hoeft u hier zelf niet aan te doen en kunt u deze direct gebruiken. De starre convectorroosters worden aangeboden in twee materialen, namelijk: staal en roestvrij staal. Het is afhankelijk van de plek waar u het convectorrooster gebruikt, welk model hier het beste past.

Op maat laten maken van convectorrooster in Amsterdam

Wilt u ook in uw woning een convectorrooster gebruiken? Neem contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over uw mogelijkheden en met u mee kunnen denken. Zoals reeds beschreven werd, kunnen we een convectorrooster in Amsterdam op maat maken. Ook wanneer u meer wilt weten over de kwaliteit en toepassing van deze roosters staan we u graag te woord.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl