Convectorrooster bestellen

Convectorrooster bestellen voor uw radiatoren

Triwa is uw specialist op het gebied van verschillende soorten roosters. Een van de roosters die we u aanbieden is een convectorrooster. Een convectorrooster bestellen is een goed idee, wanneer u bijvoorbeeld een radiator in de vloer van uw woning heeft laten verwerken. De radiator wordt hierbij in een gat in de vloer geplaatst. Zou u geen rooster over dit gat leggen, dan leidt dat tot gevaarlijke situaties. Daarbij ziet het er zonder rooster aanzienlijk minder fraai uit. Triwa kan het rooster naadloos aan laten sluiten op de stijl van uw interieur. We vertellen u er graag meer over.

convectorroosters radiator Amsterdam
convectorroosters zwart

Mogelijkheden bij een convectorrooster bestellen

Bij een convectorrooster bestellen heeft u verschillende opties. Standaard wordt een convectorrooster geleverd in een naturel uitvoering, waarbij het rooster de kleur van het aluminium behoudt. U kunt er echter voor kiezen om het rooster een brons look te geven. Gaat u voor een lichte, of donkere kleur brons? Ook een coating over het aluminium is mogelijk. Naast de keuze voor aluminium kunt u bij Triwa ook voor een convectorrooster van staal of RVS kiezen. Daarnaast maken we onderscheid tussen roosters met een hoogte van 25 en 30 millimeter. Het toont aan dat u het rooster volledig naar uw smaak kunt ontwerpen.

Advies bij een convectorrooster bestellen

Vindt u het lastig om keuzes te maken bij een convectorrooster bestellen? Twijfelt u of een convectorrooster het meest geschikt is voor de toepassing die u voor ogen heeft? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren. Naast het convectorrooster bieden we talloze andere soorten roosters aan voor het gebruik binnen en buiten uw woning of bedrijfspand.

Convectorput rooster in een woning
    Je offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar de website