Convectorrooster kopen

Convectorrooster kopen voor over een radiator

Wanneer u ervoor kiest om een radiator in uw vloer te monteren, kunt u deze afdekken met een convectorrooster. Met een convectorrooster voorkomt u dat mensen per ongeluk in het gat van de radiator stappen en blijft uw ruimte z’n sfeervolle uitstraling behouden! De convectorroosters worden in verschillende soorten aangeboden. Zo vindt u vrijwel altijd een rooster, die past bij de stijl van uw woning en interieur. Wilt u een convectorrooster kopen bij Triwa? In dat geval heeft u de keuze uit rolroosters en starre roosters. In dit artikel vertellen we u meer over de mogelijkheden die we u bieden.

Mogelijkheden bij een convectorrooster kopen

Een convectorrooster kopen begint bij het bepalen van uw stijl. U heeft bij ons keuze uit meer dan 70 verschillende houtsoorten en aluminium. Bij hout wordt voor een standaardhoogte van 26 millimeter gekozen, bij aluminium is dat 20 millimeter. Wilt u een convectorrooster op maat kopen? In dat geval kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Ook de breedte kan op maat voor u worden ontwikkeld.

Convectorrooster kopen na persoonlijk advies

Bij het kopen van een convectorrooster wilt u vooraf weten welke mogelijkheden u heeft. Om die reden nodigen we u graag uit om bij ons langs te komen! Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we u meer vertellen over de verschillende soorten convectorroosters die we aanbieden. Kiest u bijvoorbeeld voor een lichte kleur hout, of geeft u de voorkeur aan een donkerder model? Een donker convectorrooster past vaak goed bij plavuizen! Bekijk ons aanbod vandaag nog op onze website.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl