Convectorrooster Rotterdam

Convectorrooster in Rotterdam kopen voor in huis

Heeft u het gebruik van een convectorrooster al eens overwogen? Een convectorrooster kent verschillende toepassingen. Deze starre roosters worden voornamelijk in huis gebruikt, waar u het rooster bijvoorbeeld over een radiator kunt leggen. Zeker wanneer de radiator in de vloer van uw woning geplaatst is, biedt dit voordelen. Triwa biedt u een convectorrooster in Rotterdam aan in verschillende uitvoeringen. Kiest u voor een natuurlijke uitstraling, of geeft u de voorkeur aan een licht of donkere bronzen look? Ook een coating in een andere kleur behoort tot onze mogelijkheden.

convectorroosters radiator Amsterdam
convectorroosters zwart

Convectorrooster in Rotterdam op maat samenstellen

Bij de aankoop van een convectorrooster in Rotterdam heeft u niet alleen keuze uit verschillende kleuren. Ook kunt u variëren in het gebruikte materiaal voor het rooster. Denk aan het verschil tussen staal en roestvrijstaal. In sommige gevallen kan ook aluminium het overwegen waard zijn. De hoogte van de convectorroosters ligt op 25 of 30 mm. Dit zijn standaardmaten. Heeft u liever een afwijkende hoogte? Ook in dat geval helpen we u graag. Hetzelfde geldt voor het formaat van de openingen in het rooster. Deze zijn standaard 14 bij 64 mm. U kunt er echter voor kiezen om een andere maat te nemen.

Advies over toepassing convectorrooster in Rotterdam

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij de aankoop van een convectorrooster in Rotterdam? Of wilt u direct een convectorrooster op maat laten samenstellen? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar, om de mogelijkheden aan u voor te leggen. Samen zorgen we dat het convectorrooster naadloos aansluit op uw wensen.

Convectorput rooster in een woning
    Je offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar de website