Façaderoosters

Façaderoosters worden gemaakt doordat er een ronde vulstaaf in de rechthoekige draagstaaf wordt geperst. Bij Triwa kunt u terecht voor de levering van deze façaderoosters en doordat wij u voorzien van maatwerk, kunt u profiteren van de vele mogelijkheden op het gebied van façaderoosters. Daarbij kunt u denken aan roosters in verschillende diktes en maaswijdtes met uitsparingen naar uw voorkeur.

Materialen façaderoosters

De vulstaaf van de façaderoosters kent een diameter van vijf millimeter. U kunt daarnaast kiezen voor twee soorten materialen: staal en roestvrijstaal. De stalen variant wordt volbad verzinkt en/of gepoedercoat in uw gewenste RAL-kleur. De roestvrijstalen variant kan gebeitst en gepassiveerd worden.
De mogelijkheden op een rij:

  • Staal (volbad verzinkt en/of gepoedercoat in uw gewenste RAL-kleur)
  • Roestvrij staal (gebeitst en gepassiveerd)

Voor de meest geschikte vorm voor uw situatie kunt u via de website of telefonisch contact met ons opnemen, wij adviseren u graag!

Facade Rooster

Vrijblijvende offerte façaderoosters

Bij Triwa kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij gaan dan kijken naar uw situatie en stellen een advies voor u samen. Daarbij kunnen we ook rekening houden met uw wensen als het gaat om het aanlassen van materialen of diverse antislipuitvoeringen. Voor een advies op maat over façaderoosters moet u bij Triwa uit Heerenveen zijn!

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl