Gootrooster kopen Friesland

Gootrooster kopen in Friesland

Bent u voor de afwerking van bijvoorbeeld een radiator op zoek naar een gootrooster? Triwa is uw specialist op het gebied van verschillende soorten roosters. Een gootrooster kopen in Friesland betekent voor ons dat we starten met een inventarisatie van uw wensen. Welk formaat gootrooster heeft u nodig? In welke kleur wilt u het gootrooster uit laten voeren? Hoe breed moeten de openingen van het raster in een gootrooster zijn? Enzovoorts. De diversiteit aan mogelijkheden die Triwa u biedt bij een gootrooster kopen in Friesland maakt dat we u vrijwel altijd een oplossing kunnen bieden die aansluit op uw wensen.

Bij Triwa een gootrooster kopen in Friesland

Een gootrooster kopen in Friesland bij Triwa betekent dat u deze op maat kunt samenstellen. De rasteropeningen van een gootrooster hebben een formaat van 9, 14, 20, 31, 42, 64, of 97 millimeter. Het is tevens mogelijk om voor een combinatie van verschillende formaten openingen te kiezen. Het geeft een gootrooster een speels tintje. Ook kunt u kiezen voor een gootafdekking met slechts een gatenpatroon. Dit is minder geschikt voor het gebruik van een radiator. U kunt bij Triwa kiezen uit gootroosters van staal en van roestvrij staal.

Direct een gootrooster kopen in Friesland

Wilt u op korte termijn een gootrooster kopen in Friesland? Neem in dat geval eens contact met ons op, zodat we samen aan het ontwerp van het gootrooster kunnen werken. Zodra het ontwerp naadloos aansluit op uw wensen, starten we met de productie hiervan. U kunt het gootrooster vervolgens binnen afzienbare tijd gebruiken in huis. Ook wanneer u meer informatie wenst over de toepassing van gootroosters, staan we u graag te woord.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl