Gootroosters Gelderland

Gootroosters in Gelderland kopen

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin het gebruik van gootroosters in Gelderland het overwegen waard is. Denk bijvoorbeeld aan een tuin, waarin u een goot heeft aangelegd rond uw terras of veranda. U wilt voorkomen dat u hierover struikelt, waarbij een gootrooster uitkomst biedt. Ook in huis worden gootroosters in Gelderland gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een gat in de vloer, waar u een radiator in heeft laten plaatsen. Net als voor de goot in de tuin, geldt ook hier dat u wilt voorkomen dat u struikelt over het gat. Met welk doel bent u op zoek naar een gootrooster?

Op maat gemaakte gootroosters in Gelderland

Triwa is uw specialist op het gebied van gootroosters in Gelderland. Bij ons heeft u de mogelijkheid maatwerk gootroosters te bestellen. Het verschil zit hierbij onder meer in de breedte van de rasteropeningen. Kiest u voor een opening van 9, 14, 20, 31, 42, 64 of 97 millimeter? Ook zit er een verschil in de belasting die de gootroosters aan kunnen. Gebruikt u het gootrooster in de oprit, dan moet die maximale belasting groter zijn dan wanneer u het rooster in uw woning gebruikt om een radiator af te dekken. Een derde verschil zit in het materiaal waarvan de roosters gemaakt worden.

Advies bij aankoop gootroosters in Gelderland

Wilt u meer weten over de mogelijke toepassingen van gootroosters in Gelderland? Bent u benieuwd welke mogelijkheden Triwa u biedt, wanneer u gootroosters op maat wilt ontwikkelen? Neem in beide gevallen eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Ook op onze website vindt u veel informatie over de diverse soorten roosters die we u aanbieden.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl