Gootroosters kopen

Gootroosters kopen voor radiatoren in huis

Heeft u het gebruik van gootroosters al eens overwogen? Gootroosters kopen kan in verschillende situaties een interessante optie zijn. Denk bijvoorbeeld aan een radiator welke in een gat in de grond geplaatst is. U wilt voorkomen dat mensen in zo’n gat vallen of hierover struikelen. Met een gootrooster heeft u de ideale oplossing gevonden! Ook in andere situaties kan een gootrooster uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan een klein gootje in de douchecabine van de badkamer. Via het gootrooster loopt het water eenvoudig de afvoer in. Triwa biedt u diverse opties bij een gootrooster kopen.

Gootafdekking door middel van een rooster
Afwatering met rooster

Mogelijkheden bij gootroosters kopen

Gootroosters kopen betekent bij Triwa dat we starten met een inventarisatie van uw wensen. Er zijn verschillende mogelijkheden; we kunnen het rooster op maat voor u maken. Kies bijvoorbeeld tussen verschillende breedtes voor de rasteropeningen in het gootrooster. U heeft bij Triwa keuze uit openingen van 9, 14, 20, 31, 42, 64 en 97 millimeter. Ook een combinatie van verschillende openingen is mogelijk, om zo een speels effect aan het rooster te geven. Qua materiaal heeft u keuze uit staal en rvs. Het staal is volblad verzinkt bij Triwa.

Advies bij gootroosters kopen

Specialisten van Triwa staan voor u klaar bij gootroosters kopen. We vertellen u graag meer over de toepassingen van deze roosters. Naast gootroosters biedt Triwa u tal van verschillende andere soorten roosters aan. Mogelijk blijkt op basis van uw wensen en beoogde toepassing, dat een ander soort rooster geschikter is voor het gebruik binnen uw woning. Onze adviseurs zullen u hier altijd eerlijk over adviseren. Zo komt u tot een weloverwogen keuze, waar u jaren plezier van heeft!

Gootrooster in garage
    Je offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar de website