Hondenrooster Arnhem

Hondenrooster Arnhem

Wanneer u een hond heeft die los in de tuin mag lopen, wilt u uiteraard voorkomen dat uw trouwe viervoeter er vandoor gaat. Een hondenrooster Arnhem kan dan uitkomst bieden. Wij leveren hondenroosters die voorkomen dat uw hond uit de tuin gaat, want hij zal bemerken dat zijn poten geen grip hebben en zich daarom wel twee keer bedenken voordat hij doorloopt. Met een hondenrooster voorkomt u ook dat eventueel loslopende honden in de buurt uw terrein betreden.

Hondenrooster rond speeltuin
Hondenrooster op een strand

Een hondenrooster is de ideale oplossing voor parken en speeltuinen

Een openbare speeltuin is geen hondentoilet. Daar waar kinderen spelen wilt u niet geconfronteerd worden met de uitwerpselen van in de buurt rondstruinende honden. Laat daarom een hondenrooster Arnhem aanleggen om te voorkomen dat ongewenste gasten uw terrein betreden. Met een op maat gemaakt hondenrooster voorkomt u onaangename situaties. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden die wij kunnen realiseren. Hiervoor brengen wij graag een bezoek aan uw locatie om de situatie ter plaatse te beoordelen.

Neem contact met ons op wanneer u een hondenrooster nodig heeft

Bent u op zoek naar een hondenrooster Arnhem, neem dan contact op met Triwa. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om voor u het juiste rooster te maken en te plaatsen. Wij hebben drie vestigingen in Nederland, te weten in Arnhem, telefoon 026 – 379 0393, Heerenveen (hoofdkantoor), telefoon 0513 – 64 81 01 en Zaandam, telefoon 075-202 1573. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen dan proberen om zo snel mogelijk te reageren op uw vraag of opmerking.

Hondenrooster rond speeltuin
    Je offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar de website