Kunststof roosters en traptreden

De kunststof looproosters en traptreden zijn vervaardigd van een combinatie van glasvezel en hars. De kunststof roosters zijn leverbaar in 4 soorten hars, namelijk: orthoftaal, isotaal, vinylester en phenol. De roosters hebben een hode chemische resistentie en hebben een zeer lange levensduur. De juiste hars is afhankelijk van de omgeving waar de roosters gebruikt worden.

We leveren zowel op maat als standaard roosterpanelen. De roosters en de standaard panelen worden geleverd in de kleur grijs of groen. Klik hier voor een overzicht van de paneel-afmetingen.

Kunststof roosters in andere kleuren en hoogtes

Bij grotere hoeveelheden zijn de kunststof roosters ook in andere kleuren te leveren. De roosters hebben diverse hoogtes, afhankelijk van de belasting en de toepassing. Voor de antislip kunnen de roosters voorzien van een korrellaag (quartzgrid) of in situaties waar de roosters in mindere mate belopen worden, kan er gekozen worden voor de concaaf uitvoering. Ook kunnen de roosters aan 1 of beide zijde(n) voorzien worden van een dicht oppervlak. Deze laatste zijn ook voorzien van een antisliplaag.

Om de resistentie te behouden is het nodig de zaagsnedes van de roosters af te lakken na het zagen. Hiervoor kunnen we een kompleet lakpakket meeleveren.

Meer weten over kunststof roosters of wilt u een prijsopgave? Neemt u dan contact op.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl