Lamellenrooster bestellen

Een lamellenrooster bestellen voor meer privacy in huis

Profiteer voortaan van meer privacy in huis of binnen uw bedrijfspand met lamellenroosters! Een lamellenrooster zorgt niet alleen voor meer privacy in huis, ook maakt het uw ruimtes gezelliger. In de avonduren vormen uw ruiten een zwart gat, wanneer u deze niet afdekt met een fraaie bekleding, waarvan een lamellenrooster een voorbeeld is. Daarbij profiteert u in de zomer van de mogelijkheid om uw woning gekoeld te houden. Triwa vertelt u graag meer over de mogelijkheden die u geboden worden wanneer u een lamellenrooster bestellen overweegt!

Uw opties bij een lamellenrooster bestellen

Een lamellenrooster bestellen begint bij de keuze tussen verschillende materialen. U heeft bij Triwa keuze uit lamellenroosters van staal, roestvrij staal en aluminium. Dit is echter niet de enige keuze die u heeft! In het geval van lamellenroosters van staal kunt u kiezen tussen roosters van volbad verzinkt en gepoedercoat staal. De roosters zijn hierbij leverbaar in alle RAL-kleuren. Ideaal, wanneer u de roosters aan wilt laten sluiten bij de kleur van een bijvoorbeeld een muur. In het geval van roestvrij staal kunt u kiezen tussen gebeitste en gepassiveerde lamellenroosters. Afhankelijk van uw gebruik kunt u voor diverse afwerkingen kiezen met bijvoorbeeld de bevestiging van een dorpel of flensrand. Alternatieve opties zijn aangelast materiaal, een muggengaas aan de achterzijde en uitsparingen.

Advies bij een lamellenrooster bestellen

Vindt u het lastig om een keuze te maken bij een lamellenrooster bestellen? Wilt u meer weten over de verschillende afwerkingen bij deze roosters? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies! Samen zoeken we naar een lamellenrooster die aansluit op uw persoonlijke voorkeuren en de plek waar u deze wilt gaan gebruiken.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl