Looprooster op maat

Looprooster op maat laten produceren

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarbij het bestellen van een looprooster op maat een verstandige keuze is. Denk bijvoorbeeld aan een vijver, welke over de volle breedte van de tuin loopt. Met een looprooster steekt u deze eenvoudig over. Het geeft een natuurlijke look aan uw tuin! Ook bij grotere wateren op gemeentegrond of bij sloten rond een weiland kan het gebruik van een looprooster wenselijk zijn. Een derde situatie waarin een looprooster op maat bestellen uitkomst biedt, is bij een diepe goot langs een pad. U wilt voorkomen dat mensen struikelen. Tegelijkertijd moet het hemelwater makkelijk weg kunnen lopen.

Mogelijkheden bij looprooster op maat

Triwa biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u een looprooster op maat laten produceren overweegt. U heeft bijvoorbeeld keuze uit verschillende materialen, namelijk: staal, roestvrij staal en aluminium. Het voordeel van staal is het feit, dat u het materiaal in iedere gewenste RAL-kleur af kunt laten werken. Zo kunt u het rooster aan laten sluiten bij de kleur van uw tegels. Een looprooster van staal wordt ook in huis gebruikt. Leg het rooster bijvoorbeeld over een in de vloer ingebouwde radiator. Naast de keuze uit verschillende materialen, kunt u het looprooster in ieder gewenst formaat laten produceren.

Meer informatie over looprooster op maat bestellen

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij het bestellen van een looprooster op maat? Neem eens contact met ons op. We adviseren u graag persoonlijk. Samen bekijken we welk type rooster het meest geschikt is voor de toepassing die u voor ogen heeft. Vervolgens bekijken we hoe het rooster het beste kan worden afgewerkt, om deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl