Maasrooster Friesland

Gebruik van een maasrooster in Friesland

In verschillende situaties kan het gebruik van een maasrooster in Friesland raadzaam zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bruggetje, die u in uw tuin aan heeft laten leggen. Bij een rechte brug is de kans groot, dat er na een hevige regenbui vocht op de brug blijft liggen. Zeker in het geval van houten bruggen kan dit nadelig zijn voor de stabiliteit van de brug. Denk aan het vocht wat in het hout trekt en vervolgens voor houtrot zorgt. Het gebruik van een maasrooster in Friesland kan in zo’n geval de uitkomst voor u zijn. Via zo’n maasrooster loopt het vocht makkelijker van de brug af.

Veilig rooster voor in de tuin
Kartonnagerooster

Maasrooster in Friesland niet alleen voor particulieren interessant

Het gebruik van een maasrooster in Friesland is niet alleen voor particulieren interessant. Denk ook aan grotere bruggen, die bijvoorbeeld door gemeenten of sportverenigingen worden aangelegd. Sporters moeten immers snel van het ene naar het andere veld kunnen komen, zonder om een sloot heen te moeten lopen. Ook voor hen is het gebruik van een maasrooster het overwegen waard, om te voorkomen dat er vocht op bruggen blijft liggen. Naast bruggen zijn ook een terras en oprit geschikt voor het gebruik van maasroosters. Leg het maasrooster bijvoorbeeld over een afvoergoot in de oprit heen.

Advies over gebruik van een maasrooster in Friesland

Overweegt u het gebruik van een maasrooster in Friesland? Wilt u meer weten over het materiaal waarvan deze roosters gemaakt worden? Triwa Heerenveen staat voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren. Wij bieden de mogelijkheid om de roosters op maat te maken. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende maaswijdtes en maasdiktes. Het is zelfs mogelijk om vooraf opgegeven uitsparingen in de roosters te verwerken.

Tuinrooster met kikker
    Je offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar de website