Maasrooster kopen

Maasrooster kopen voor de afvoer van water

Een van de redenen om de aanschaf van een maasrooster te overwegen kan zijn, dat u vocht op een oprit beter wilt afvoeren. Het vocht wat op de oprit blijft staan zou voor het verzakken van tegels kunnen zorgen. Daarbij is het geen prettig idee dat het vocht bij uw woning naar binnen zou kunnen stromen, als de hoeveelheid water op de oprit steeds groter wordt. Een maasrooster kopen doet u bij Triwa! Wij bieden u maasroosters op maat aan, zodat deze naadloos aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Daarbij wordt er bij de productie van onze maasroosters enkel gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen.

Rooster in tuin
Looprooster op een brug

Op maat gemaakt maasrooster kopen bij Triwa

Bij het op maat laten maken van een maasrooster heeft u verschillende mogelijkheden. Zo gebruiken wij onder meer staal, aluminium en roestvrij staal. Het is van diverse factoren afhankelijk, welk materiaal het beste bij uw situatie past. Daarbij worden deze materialen op verschillende manieren behandeld, voordat deze verkocht worden. Aluminium wordt bijvoorbeeld geanodiseerd, terwijl roestvrij staal gebeitst en gepassiveerd wordt. Vanzelfsprekend vertellen we u hier graag meer over!

Meer informatie over een maasrooster kopen

Wilt u meer informatie over maasroosters en de verschillende varianten waarin deze worden aangeboden? Neem vrijblijvend contact met ons op om u te laten informeren! Dit kan telefonisch en per mail. Samen inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan tot een geschikt maasrooster komen. Dit is een maasrooster die zowel qua materiaal, als qua formaat op uw wensen aansluit. Wist u dat wij u ook een speciale anti-slipuitvoering kunnen leveren?

Hondenrooster rond speeltuin
    Je offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar de website