Metalen roosters

Metalen roosters

Waar kun je metalen roosters vinden? Hier, bij Triwa in Heerenveen. Het uitgebreide assortiment bevat naast aluminium en rvs roosters, eveneens metalen roosters. Hierbij geldt net als bij de andere soorten dat het aangepast kan worden aan je persoonlijke voorkeur. Op onze website kun je bekijken welke roosters in metaal geleverd kunnen worden.

Stalen rooster
convectorroosters radiator Amsterdam

Variatie metalen roosters

Een standaardrooster past natuurlijk niet bij alle afmetingen en daarom biedt Triwa de mogelijkheid om een roostervariant te bestellen die perfect past. Alleen de beste uitvoeringen worden geleverd. Weet je niet zeker of je wat je in gedachten hebt kan of wil je graag een kostenplaatje? Dat is geen probleem. Je kan van tevoren informatie opvragen. Het advies dat daarop gegeven wordt, is van geheel vrijblijvende aard. Denk niet te gauw dat je rooster niet in jouw versie bestaat, Triwa is er in gespecialiseerd om alleen maar de beste leveringen te doen. Metalen roosters kunnen verzinkt worden of gecoat in de kleur die je voor ogen hebt.

Maatvoeringen en soorten metalen roosters van Triwa Heerenveen

Triwa Heeren kan je uitstekend van dienst zijn om jouw geschikte rooster te leveren en is altijd bereid om met de klant mee te denken. Materialen, maten, dikwijdtes, vraag maar en er is een oplossing voor. Wil je nog meer informatie, of kijken wat Triwa nog meer te bieden heeft, dan kan op de site rondsnuffelen geen kwaad. Je kunt via het invulformulier wat op de website aanwezig is, je vraag invullen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Voor je het weet is je perfecte metalen rooster niet langer meer een droom.

Rooster voor in een keuken
    Je offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar de website