Persrooster

Verschillende toepassingen van een persrooster

Triwa biedt u tal van verschillende soorten roosters aan. Een van de meest gebruikte roosters is het persrooster. Een persrooster kan in verschillende modellen en uitvoeringen aan u worden geleverd. Kies bijvoorbeeld voor een regulier persrooster, een facaderooster, een kartonnagerooster of een looprooster. Ook een maasrooster of een vloerrooster kunnen interessant zijn. Het is sterk afhankelijk van hetgeen waarvoor u het persrooster wilt gaan gebruiken, welk type hier het beste bij past. Triwa voorziet u graag van persoonlijk advies om de keuze makkelijker te maken. Hierbij komt onze ervaring in het leveren en produceren van persroosters goed van pas! Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Persrooster van verschillende materialen

Een persrooster kan van verschillende materialen gemaakt worden. Kies tussen roosters van staal, roestvrijstaal en aluminium. Ook hierbij geldt dat het afhankelijk is van de plek waar u het rooster gebruikt, welk materiaal het meest geschikt is. Een persrooster kan onder meer gebruikt worden om water makkelijker af te voeren. Plaats het rooster bijvoorbeeld over een goot langs of aan het einde van uw oprit of bedrijfsterrein. De combinatie van een goot en het persrooster maakt dat het water niet lang op uw oprit blijft staan. Iets waarmee u onder meer verzakkingen tegen kunt gaan. Ook voor een vlonder over het water of bijvoorbeeld een kleine brug kan een persrooster interessant zijn.

Advies bij de aanschaf van een persrooster

Een persrooster kan op maat gemaakt worden door Triwa. Het is om die reden verstandig om u vooraf persoonlijk te laten adviseren. Welke keuzes dient u te maken? Wat voor type persrooster sluit het beste aan op de situatie waarin u deze roosters wilt gaan gebruiken? Laten we samen een inventarisatie maken van uw wensen, om op basis daarvan tot het meest geschikte persrooster te komen.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl