Persrooster bestellen

Een persrooster bestellen voor op uw oprit

In verschillende situaties kan een persrooster bestellen het overwegen waard zijn. Een persrooster bestellen helpt u bijvoorbeeld het hemelwater op uw oprit af te voeren. Onder het persrooster kunt u een afvoer aanleggen, die het hemelwater afvoert richting de centrale riolering of een sloot in de buurt. Het persrooster voorkomt dat mensen in deze afvoer vallen, met alle risico’s van dien. Niet alleen rond woningen worden deze roosters regelmatig gebruikt. U ziet de persroosters bijvoorbeeld ook terug op bruggen, rond sportvelden, enzovoorts.

Mogelijkheden bij een persrooster bestellen

Een persrooster bestellen begint bij het bepalen van het formaat rooster wat u nodig heeft voor het afdekken van bijvoorbeeld een afvoer. Het gebruik van persroosters in combinatie met een afvoer is logischerwijs slechts een voorbeeld. U kunt het persrooster ook in verschillende andere situaties gebruiken. Een persrooster bestellen betekent bij Triwa dat deze op maat voor u wordt ontworpen. Zo sluit deze naadloos aan op uw wensen. Bij het bestellen van dit rooster heeft u de keuze uit verschillende materialen. Kiest u voor staal, aluminium of roestvrijstaal? Bij een persrooster van staal is het zelfs mogelijk om deze in een bepaalde kleur uit te laten voeren.

Advies bij een persrooster bestellen

Bent u benieuwd of wij een persrooster kunnen leveren, die voldoet aan uw specifieke wensen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, waarbij we de verschillende mogelijkheden aan u voorleggen. Samen zoeken we naar het rooster, welke het beste aansluit op uw situatie. Naast persroosters bieden we verschillende andere soorten roosters aan.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl