Platformtrappen


Platformtrappen

De platformtrappen zijn onder te verdelen in 4 typen, te weten:

  • Tracker
  • Navigator
  • Navigator LT
  • Navigator ELT

Alle trappen zijn vervaardigd van aluminium constructie zodat de trappen eenvoudig te verplaatsen zijn. Om de trappen te verplaatsen zijn deze voorzien van een til- en stuurhendel. De hendel is op lengte zodat dit voorkomt dat u tijdens het verplaatsen de trap raakt met uw voet of been. Wanneer de hendel wordt losgelaten keert de trap terug in zijn stabiele positie om veilig te werken. De trappen zijn voorzien van leuningwerk aan 2 zijden en op het werkbordes aan 3 zijden.

Eigenschappen van de Tracker en Navigator platformtrappen

Tracker
De Tracker, geschikt voor onderhoud en inspectie of voor orderpicking in legbord- en palletstellingen is voorzien van 2 wielen aan de achterzijde en een til- en stuurhendel aan de voorzijde.
Navigator.

Navigator
De Navigator is voorzien van 4 wielen en wanneer de til- en stuurhendel wordt losgalaten komen alle 4 wielen volledig van de vloer. Bij gewichtsverplaatsing door de gebruiker kan de trap niet wegrollen.

Navigator LT
Deze platformtrap is uitgevoerd als de Navigator, echter als extra hulpmiddel voorzien van een laadvlak met handlier. Hiermee kunt u diverse producten tot maximaal 60kg. moeiteloos op de juiste werkhoogte brengen.

Navigator ELT
Deze platformtrap is uitgevoerd als de navigator LT, echter het laadvlak gaat op en neer d.m.v. een 12V electromotor. Ook dit laadvlak is geschikt om producten te verplaatsen tot maximaal 60kg. De electromotor kan zowel vanaf de vloer als het platform bedient.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl