Roosters Arnhem


Roosters Arnhem

Heeft u in de buurt van Arnhem roosters nodig, dan hoeft u niet verder te zoeken, bij Triwa hebben wij op dat gebied alles wat u nodig heeft. Met een ruime collectie roosters zijn wij een marktspeler van formaat. Voor elke situatie, met welk (geschikt) materiaal dan ook, biedt Triwa een scala aan opties. Leverbaar in vele standaarduitvoeringen en desgewenst voor u gemaakt met een gewenste coating. Triwa biedt u roosters voor vele toepassingen, met in ons aanbod (onder meer, maar niet alleen) : persroosters, wildroosters, tuinroosters, hondenroosters en convectorroosters.

Uitvoeringen

Er zijn vele uitvoeringen mogelijk op het gebied van roosters. Al naar gelang uw wensen zijn triwa rooster geschikt voor binnen- en buitengebruik, voor weg- en woningbouw, voor water- en scheepsbouw. Convectorroosters zijn verkrijgbaar in meer dan 70 verschillende soorten hout, alsook in (roestvrij) staal en aluminium. Standaard uitvoeringen van persroosters zijn leverbaar in aluminium, RVS en staal. Deze roosters zijn leverbaar in elke gewenste dikte en maaswijdte (het aantal ‘gaten’ per oppervlakte-eenheid).

Deskundig contact

Wilt u meer weten over de diverse roosters en mogelijkheden neem dan contact met ons op. Een team van deskundigen helpt u verder. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0513-648101. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen, ons mailadres is: info@triwa.nl. Wanneer u graag in een persoonlijk onderhoud eens kennis wil maken met ons en onze producten kan dat ook. Wij bevinden ons aan de Denemarkendreef 10 in Heerenveen. Bij uw bezoek kunt u met een van onze professionele medewerkers uw wensen ‘face-to-face’ bespreken.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl