Roosters Groningen


Roosters Groningen

Ben je op zoek naar een rooster? Dan ben je bij Triwa in Heerenveen aan het goede adres. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben wat je zoekt. Heb je een convector,- honden,- kunststof,- staal-, rvs-, of aluminiumrooster nodig? Je kunt stoppen met zoeken want wij hebben dit soort roosters voor je in ons assortiment. Ook tuinroosters, wild-, vee-, en zwembadroosters zijn hier verkrijgbaar. Wat te denken van persroosters? Zelfs daar heeft Triwa Heerenveen diverse exemplaren van.

Kwaliteit roosters Groningen voor elke situatie

Naast een uitgebreid assortiment heeft Triwa voor een elke situatie een passend rooster. De klant is koning: je kunt het materiaal uitkiezen alsmede de dikte, maaswijdte en maat. Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk. Zelfs een bijpassende coating behoort tot de opties. De roosters zijn vrijwel overal op toepasbaar. Je zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is. Behalve roosters zijn er namelijk nog veel meer producten waarvoor je terecht kunt bij Triwa. Wat dat betreft is Triwa niet eenkennig.

Offerteaanvraag roosters Groningen

Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Zo heb je al snel een beeld van de aangeboden diensten en mogelijkheden. Schroom niet om alle roosterwensen op te schrijven en het zal duidelijk worden wat Triwa Heerenveen voor je kan betekenen. Liever een gesprek? Mobiel bellen of e-mailen is eveneens geen probleem. Mocht je vlug een rooster nodig hebben, dan kun je gebruik maken van onderstaande contactgegevens: Denemarkendreef 10, 8447 SG Heerenveen.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl