Roosters Zaandam

Roosters Zaandam

Als u aan roosters in Zaandam denkt, dan moet u denken aan ons: Triwa. Wij zijn dé specialist op het gebied van roostertoepassingen. Wij hebben een zeer ruim assortiment roosters, onder andere gemaakt van staal, RVS en aluminium. Wij bieden vele standaarduitvoeringen bij alle type roosters, maar maken desgewenst ook roosters op maat. Precies in de vorm en maat zoals u dat wenst. Niet alleen is bij ons elk soort rooster te koop, ook kunnen wij de roosters bij u leveren, opmeten en monteren.

Rooster in tuin
Hondenrooster op een strand

Toepassingen

Aan wat voor roosters moet u zoal denken? Convectorroosters bijvoorbeeld, leverbaar in meer dan 75 verschillende houtsoorten, aluminium, staal of RVS. Voor elk interieur hebben wij een mooi en passend antwoord. Onze persroosters zijn standaard leverbaar uit verschillende materialen en kunnen desgewenst gecoat worden in een RAL-kleur naar keuze. Maar ook bieden wij zwembadroosters en veeroosters. Er zijn zoveel meer roosters uit ons assortiment op te noemen; neemt u onze website eens rustig door en bekijk het volledige aanbod.

Of neem contact op ons

Om al uw specifieke wensen te bespreken, al uw vragen te beantwoorden of verdere informatie te geven, kunt u bij ons langskomen. We hebben vakmensen die u graag van dienst zijn. Triwa ligt aan de Denemarkendreef 10 in Heerenveen. Maar natuurlijk kunnen wij u ook telefonisch verder helpen indien u meer advies nodig heeft. Ons telefoonnummer is 0513-648101. Ook per mail kunt u contact met ons opnemen, stuur uw e-mail naar info@triwa.nl. Met onze jarenlange ervaring in roosters hebben wij altijd een antwoord op maat voor u.

Kartonnagerooster
    Je offerteaanvraag
    Je offerteaanvraag is leegTerug naar de website