RVS glasklemmen

RVS glasklemmen in verschillende kleuren

Triwa biedt u kwalitatief zeer sterke RVS glasklemmen, waarmee u ruiten stevig vast kunt zetten. Gebruik de RVS glasklemmen bijvoorbeeld om een grote ruimte in meerdere kleine compartimenten op te delen. Doordat de glasklemmen van RVS gemaakt zijn, kunt u deze zowel binnen als buiten gebruiken voor het vastzetten van ruiten. Houd er hierbij rekening mee dat productgroep 13 (RVS-304) het meest geschikt is voor binnen. Productgroep 14 (RVS-316) kan het beste buiten uw pand gebruikt worden. Wij bieden u de RVS glasklemmen in verschillende uitvoeringen aan. Naast de modellen in zilver, behoort ook een glasklem in het zwart of goud tot onze mogelijkheden.

Aandachtspunten bij RVS glasklemmen bestellen

Niet alleen heeft u de keuze uit verschillende modellen RVS glasklemmen. Ook bieden we glasklemmen in diverse maten aan. Het verschil zit hierbij onder meer in glasdikte waarvoor de glasklemmen geschikt zijn. U wilt speling tussen de klem en de ruit voorkomen. Standaard zijn de RVS glasklemmen heel eenvoudig te monteren, door het gat in de achterzijde hiervan. Deze is vanzelfsprekend niet zichtbaar vanaf de buitenzijde. Wel zo mooi! Kies tussen een glasklem met een ronde, vierkante of rechthoekige achterzijde.

Advies over RVS glasklemmen

Vindt u het lastig om een keuze te maken bij het bestellen van RVS glasklemmen? Wilt u meer weten over de verschillen tussen de modellen in ons assortiment? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Samen zoeken we naar RVS glasklemmen die aansluiten op uw wensen en behoeftes. Ook kunnen we u voorbeelden van de RVS glasklemmen laten zien. Dit maakt het mogelijk makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen! Kijk eens op onze website voor een compleet overzicht van de glasklemmen van Triwa.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl