RVS hekwerk Groningen

Aan de slag met een RVS hekwerk in Groningen

Kies voor een stijlvol RVS hekwerk in Groningen, wanneer u wilt voorkomen dat spelende kinderen in een vijver of bijvoorbeeld zwembad vallen. Triwa is uw partner voor de levering van een dergelijk hekwerk. We bieden u een breed scala aan losse onderdelen, welke de basis van het RVS hekwerk vormen. Groot voordeel van dit type hekwerk is het gegeven dat deze lang meegaat; het RVS zal niet snel slijten of anderszins beschadigd raken. Een duurzame oplossing! Daarbij geeft de combinatie van het RVS buis- en staafmateriaal met glaswerk een hele nette, luxe uitstraling aan uw zwembad of bijvoorbeeld vijver. Ook binnen kan een RVS hekwerk interessant zijn. Gebruik deze bijvoorbeeld om een wachtrij te vormen, of delen van uw bedrijfspand van elkaar te scheiden.

Mogelijkheden bij RVS hekwerk in Groningen

Wanneer u voor een RVS hekwerk in Groningen kiest van Triwa, bieden we u tal van mogelijkheden. Bepaal zelf hoe u het hekwerk samenstelt. In ons assortiment vindt u buis- en staafmateriaal, buisverbinders, glasklemmen, dwars staafhouders, leuningdragers, eindkappen en bijvoorbeeld plaatsbevestigingsklemmen. Het is afhankelijk van de wijze waarop u een RVS hekwerk wilt gaan gebruiken, welke van deze onderdelen benodigd zijn. Denk aan een glazen omheining rond een zwembad, waarbij het glas middels de glasklemmen aan het staafmateriaal bevestigt.

Advies bij aanschaf RVS hekwerk in Groningen

We begrijpen dat het best lastig kan zijn om zelf te bepalen, welke onderdelen u nodig heeft om tot een fraai RVS hekwerk in Groningen komen. Neem gerust contact met ons op, zodat we op basis van uw wensen kunnen helpen bij het selecteren van de benodigde componenten. Heeft u al een goed beeld van het type RVS hekwerk in Groningen wat u wilt gaan plaatsen rondom een zwembad of bijvoorbeeld een vijver?

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl